Baked sea bass with potatoes

Ingredients:

2 sea bass

2 potatoes

1 onion

Salt

Olive oil

 

Method:

Heat the oven to 150°C

Wash and peel the potatoes

Cut the potatoes and onion into fine slices

Place them on a baking sheet lined with baking paper and tose with olive oil

Bake in oven for 30 minutes

Open the sea bass and place them on the potatoes. Add a pinch of salt and tose with olive oil

Bake in oven for 10 minutes and serve

The perfect match with our Crémant de Die Chambéran

Enjoy your meal !

Ps: thank you to Mrs and Mr VERANO for this delicious recipe

Bar au four aux pommes de terre

Ingrédients:
2 bars
2 pommes de terre
1 oignon
Sel
Huile d’olive

Préchauffez le four à 150°C
Lavez et pelez les pommes de terre
Coupez en rondelles les pommes de terre et les oignons
Placez-les sur une plaque recouverte de papier cuisson et recouvrez-les d’un filet d’huile d’olive.
Mettez au four 30 minutes
Ouvrez les bars en deux et les déposer sur les pommes de terre. Ajoutez une pincée de sel et un peu d’huile d’olive.
Mettez au four 10 minutes et servez.
A déguster avec une flûte de Crémant de Die Brut AOC cuvée Chambéran.

Bon appétit!

Ps: merci à Mme et Mr VERANO pour cette délicieuse recette

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